Chord Pengenku Siji Nyanding Sliramu

Chord dan Lirik Tresno Tekane Mati Ndx Aka Via Vallen Via Vallen. Chord Happy Asmara Aku Tenang Penganku Siji Nyanding Kowe selawase Info chord.


Lirik Lagu Tresno Tekane Mati

G C Am nyanding kowe selawase.

Chord pengenku siji nyanding sliramu. F cukup sliramu G C GB Am nggawe atiku tenang. Chord Pengenku Siji Nyanding Koe Selawase Chord Aku Tenang 2020 Youtube. Pengenku siji nyanding koe selawase raono wong liyo sing biso misahakekentrung pengen ku siji karaoke.

Em ra ono wong liyo A D sing iso misahake. Chord pengen ku siji nyanding sliramu. F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni F G C Jenengmu tak ukir sak jroning ati.

Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal. C Am F G 2x C Am Aku ra lilo pisah marang sliramu F G Mergo omongan dadi salah paham C Am Janjimu tak patenke ing njero rogo iki F G Supoyo tansah kelingan sliramu F G Wong lanang liyane C Em Am ra bakal iso ngganteni F G C Jenengmu tak ukir sak jroning ati Reff C Em Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan. Sliramu gegowo njero impenku.

B cukup sliramu C F gawe atiku tenang Dm Gm ra bakal ilang C F mergo kowe sing tak sayang. F Pengenku siji G C Nyanding kowe selawase Am Dm Ra ono wong liyo G C Sing iso misahake. Sliramu gegowo njero impenku.

TRESNO TEKANE MATI – HAPPY ASMARA Lirik Pengenku Siji Nyanding Sliramu Monggo Subscribe Like dan ShareMatur Suwun. Chord pengenku siji nyanding sliramu. Pinginku siji nyanding kowe selawase Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ammbyarkan kolom komentar Title.

Chord Gitar Lirik dan Chord Aku Tenang Happy Asmara. Reff C Em Pengenku siji nyanding Am Em sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok duakke ora popo Am Em. C Em Pengenku siji nyanding Am Em Sliramu tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G Sak durung sliramu bali.

Assalamualaikum mas ges steman d f b. Capo di fret 2 F pengenku siji. Jangan lupa like komen share subscribe.

AMpengenku siji nyandeng koe selawase DM. Chorus F pengenku siji. C Am Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki F Yen pancen kowe kroso G Gek ndang bali.

Dm pinginku mung siji G jogonen tresnomu kuwi C enek aku seng ngenteni. Lagu ini diciptakan oleh Raply Wahyu. Kunci Gitar Tresno Tekane Mati Via Vallen Tutorial Chord Dan Cara Genjrengan Youtube.

Akutenang pengenkusiji ghassanrakhajendra maaf masih banyak kesalahan Lirik dan kunci Aku Tenang F Pengenku Siji G Em Am Nyanding Kowe Selawase Dm Raon. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu bali C Em Tok dua ke ora popo Am Em tresnaku tekane mati F C Sing penting rasaku sak teruse G ono ning njero ati C ning atimu. CHORDS USED D Bm G A Cm Fm no capo intro D Bm G A D Bm G A A verse D Aku ra lilo Bm Pisah marang sliramu G mergo omongan A Dadi salah paham D Janjimu tak patenke Bm Ing njero rogo iki G Supoyo tansah A Kelingan sliramu pre chorus G A Wong lanang liyane D C m Bm Ra bakal iso ngganteni G Jenengmu tak ukir A D Sak jeroning ati chorus D Pengenku siji F m Nyanding sliramu.

Crak ono wong liyo. Chord Gitar Lagu Aku Tenang Happy Asmara. Chorus C Pengenku siji Em nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C Dongaku ra bakal mandheg G sak durung sliramu.

Pengenku siji nyanding sliramu chord. C G pengenku siji nyanding sliramu Am Em tekan ku mati F C dongoku ra bakal mandeg Dm G sak durung sliramu bali C G tok duakke ora popo Am Em tresnoku tekane mati F C sing penting rasaku sak teruse Dm G ono ning njero ati C G pengenku siji nyanding sliramu Am Em tekan ku mati. Berikut Chord Gitar Aku Tenang – Happy Asmara dengan potongan lirik Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase.

Pengenku siji nyanding koe selawase – AKU TENANG Cover ukulele by Feri KuPengenku siji nyanding koe selawase – AKU TENANG Cover ukulele by Feri KuTitle. Supoyo tansah kelingan sliramu. A D Bm nyanding kowe selawase.

F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Chord pengen ku siji nyanding sliramu tekane mati. Chord Via Vallen Tresno Tekane Mati Ndx Aka Capo Fret 2 Intro.

Pengenku siji nyanding koe selawase raono wong liyo sing biso misahakekentrung pengen ku siji karaoke. Selasa 30 Juni 2020 1729. Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake.

Intro F G C Chorus F G C pengenku siji nyanding kowe selawase. F Em mergo kahanan uripku sing bedo Dm G C. B pengenku siji C F nyanding kowe selawase Dm Gm ra ono wong liyo C F sing iso misahake.

Capo di fret 2 F pengenku siji. Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang. Kunci Gitar Vita Alvia Aku Tenang Pengenku Siji Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun nama channelnya.

Chorus F pengenku siji. Mohon maaf masih banyak kekurangan. F Cukup sliramu G C Gawe atiku tenang Am Dm Ra bakal ilang G C.


Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Kunci Lirik Aku Tenang Ukulele By Feri Yt Official Youtube


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Aku Tenang Wp Pro Channel Penginku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribun Solo


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara


Chord Gitar Aku Tenang Happy Asmara


Kentrung Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Chord Karaoke Aku Tenang Youtube


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Lagu Tresno Tekane Mati Via Vallen Seseorang Tak Ingin Berpisah Tribun Wow


Lirik Dan Kunci Chord Gitar Aku Tenang Wp Pro Channel Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Tribun Wow


Chord Guitar Kunci Gitar Posts Facebook


Lirik Lagu Dan Chord Gitar Aku Tenang Milik Happy Asmara Pengenku Siji Nyanding Kowe Selawase Sonora Id